nav-left cat-right
cat-right

Ali se v dnevni sobi počutite udobno

Cilj vsakega izmed nas je, da se v dnevnih sobah počutimo udobno, to pa lahko dosežemo na več načinov. Nekateri izmed nas imamo radi skromno opremljene prostore, spet druge navdušuje polno opremljena dnevna soba, precej pomembna pa so tudi svetila.

Na opremljanje dnevne sobe gledamo kot na celoto, saj je pomembno vse, od tipa pohištva, postavitve in podobno. Vsak izmed nas pa ima različne okus in tako dve dnevni sobi ne bosta enaki.

Kvalitetno pohištvo iz masivnega lesa vas bo stalo kar nekaj denarja, a za to se mi zdi, da ga je vredno zapraviti, saj je pohištvo stvar, ki ga imamo za dolgo in je tako vredno odšteti malce več denarja. Prav tako so obstojna tudi svetila, ne glede na to kakšna notranja svetila izbiramo, so tudi ta z nami za preostanek življenja. Nekateri ljudje še dandanes izbirajo svetila z običajnimi halogenskimi žarnicami, a LED svetila so zagotovo svetila prihodnosti in čeprav so malce dražja od običajnih halogenskih žarnic, postajajo vedno bolj priljubljena, zato pa obstaja kar nekaj razlogov.

Led svetila oddajajo belo svetlobo, ki je prijazna očem, v tako osvetljenem prostoru pa se počutimo udobno. Pri teh svetilih prednjači tudi življenjska doba. Običajne halogenske žarnice imajo dobo svetilnosti tam okoli 1000 ur, led svetila pa vam bodo osvetljevala prostora desetletje ali celo dve. Čeprav je cena višja, je poraba električne energije teh svetil manjša za skoraj polovico, računica se vsekakor izide in čeprav boste za led svetilo zapravili več denarja, vas bo to spremljalo še zelo dolgo časa.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja