nav-left cat-right
cat-right

Dajte svojemu domu novo podobo!

Prenavljanje doma je lep, a velikokrat tudi zahteven proces, saj ga vsakdo želi izpeljati čim bolje in s čim nižjimi stroški.Prenova lahko obsega različna gradbena dela in posege pa tudi nove dodatke in opremo za dom. Za novo podobo doma odlično poskrbijo tudi senčila, ki nimajo le funkcionalne, temveč tudi veliko estetsko vrednost.

Moderni screeni so odlična rešitev za velike steklene površine z lepim razgledom na vrt ali kam drugam. Če razgleda ne želimo zakriti, a bi se kljub temu radi zaščitili pred premočno svetlobo in sončnimi žarki, potem so notranji in zunanji screeni odlična rešitev. Gre za posebno vrst senčila, narejenega iz prosojne tkanine, ki prepušča svetlobo, a jo hkrati zasenči. Njihova prednost je tudi v tem, da ne prepuščajo UV žarkov. Izbirate lahko med različnimi stopnjami prosojnosti tkanine, screeni pa se lahko uporabljajo tako kot notranja kot tudi kot zunanja senčila in polepšajo vsak dom pa tudi pisarno ter katerikoli drug prostor. Dajo mu pridih sodobnosti in minimalistične lepote, hkrati pa poudarijo tudi povezanost z zunanjo okolico.

Zelo zanimiva senčila so tudi plise, eclise in lamelne zavese oziroma paneli, ki imajo poleg zaščite pred soncem in radovednimi pogledi še veliko dekorativno vrednost, saj so zelo elegantna senčila, sestavljena iz posebnih trakov ali gubanega platna. Če želite biti v trendu oziroma želite prenoviti svoj dom v skladu s sodobnimi smernicami, potem se morate odločiti za eno od zgoraj naštetih senčil. V primeru, da teh senčil še ne poznate, boste nad njimi zagotovo navdušeni, saj so nekaj posebnega in nekaj takšnega, s čimer se klasične žaluzije in zavese enostavno ne morejo primerjati. Ne le, da so veliko lepšega videza, temveč so tudi izredno praktične za uporabo in vzdrževanje. Zaradi posebne sestave materiala gre za zelo trpežna senčila, ki vam bodo brez posebne nege služila dolgo vrsto let. Če bi radi svoja okna zakrili, potem izberite eno od naštetih senčil, če pa želite poudariti razgled, pa se odločite za screen.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja