nav-left cat-right
cat-right

IELTS izpitni tečaj angleščine

IELTS tecajAngleško International English Language Testing System (ali IELTS tečaj), je svetovno najbolj priljubljen izpit znanja angleškega jezika. Je eden najbolj uveljavljenih mednarodno priznanih izpitov iz angleščine, ki ga po svetu priznava več tisoč izobraževalnih ustanov in ostalih strokovnih združenj v 140 državah. Na leto ga opravlja preko 2.5 milijona ljudi. Zato so tečaji za pridobitev IELTS certifikata izredno priljubljeni. S tečajem pridobite znanje, s katerim se vam odprejo različne nove možnosti:

  • pridobitev novih delovnih izkušenj z delom v tujini
  • opcija študija v tujini
  • pridobitev dokazila o znanju angleščine
  • izboljšanje vašega znanja angleškega jezika

Velja za izredno zanesljiv in preverjen način dokazovanja znanja angleščine, ki je predpisani predpogoj za študijsko izpopolnjevanje v Veliki Britaniji, Avstraliji, Kanadi, Novi Zelandiji in ZDA, poleg tega pa še pogoj za pridobitev študentske vize za Avstralijo in vizuma za bivanje v Novi Zelandiji, Kanadi in Avstraliji. Tečaji vas  pripravijo na željeno strokovno raven, ki jo želite opravljati, akademsko (Academic) in splošno (General). Tečaj za akademsko raven vas pripravi na znanje angleščine za dodiplomski in podiplomski študij, ter ostalo izobraževanje za angleško govoreče države. Z obiskovanjem tečaja za splošni certifikat pa pridobite potrebno znanje za uporabo pri delu in vsakdanjem življenju. Ravni preverjajo vse 4 jezikovne spretnosti:

  • bralno (60 minut)
  • slušno (30 minut)
  • pisno (60 minut)
  • govorno (15 minut)

V okviru tečajev za ustrezno pripravljenost na izpit IELTS vam ponujamo izredno kvalificirane učitelje, ki vas bodo pripeljali do ustrezne in potrebne stopnje znanja. Pri poučevanju angleščine so vam pri pridobitvi certifikatov v pomoč tudi Cambridgeovi učitelji. Tečaji potekajo enkrat tedensko v učilnici, ter preko spleta s pomočjo individualnega mentorja. Ponujamo tudi možnost individualnih priprav.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja