nav-left cat-right
cat-right

Kako pa vi spite

Spanje je izredno pomembno. Vpliva na naše počutje čez dan, zdravje, regeneracijo in še kaj bi lahko našli. Od naše postelje je odvisno to, kakšno vzmetnico lahko kupimo. Nekateri pari spijo v ločenih posteljah in s tem ni nič narobe. Ena izmed napak, ki jo ponavljajo pri nakupu vzmetnic skoraj vsi, je ta, da kupijo eno vzmetnico za moškega, ki tehta 100kg in žensko, ki tehta 50kg. Enemu izmed njih vzmetnica odgovarja, spet drugemu pa ne. Veliko podatkov s katerimi vam bodo postregli prodajalci so tudi precej očitne marketinške poteze.

Nekaterim so ljubše vzmetnice z vzmetmi, spet drugim pa tiste s spominsko peno. Izbira je popolnoma vaša, precej pomembna pa je trdota ležišča. Težji, kot ste, težje ležišče boste potrebovali. Tako kot vsak nakup, lahko tudi nakup vzmetnice opravite prek spleta, vendar vam tega ne priporočam, saj je vzmetnico potrebno preizkusiti. Ko boste v trgovini se na vsako ležišče ulezite in na njem preležite 10 ali 15 min, nič ne skrbite, nobeden vas ne bo gledal postrani, saj so postelje temu namenjene.

Ni greh poizkusiti tudi vodnih postelj, te zagotavljajo najboljše prileganje telesu, saj se voda v vzmetnici oz. temu ne moremo reči več vzmetnica, temveč ležišče, popolnoma prilagaja telesu. Lahko vprašate kogarkoli, ki ima vodno posteljo in vam bo povedal, da se na njej spi tako, kot bi lebdel. Je pa res strošek take investicije kar precej dražji, cene pa se začnejo tam nekje od 1000€ za osnovne modele naprej.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja