nav-left cat-right
cat-right

Maca v prahu – za telesno in duševno zmogljivost

Na trgu se v zadnjem času pojavlja veliko sredstev, ki nam pomaga lažje prebroditi težave v življenju. S tem mislimo predvsem na pomanjkanje energije, posledično pa še česa drugega. Med njimi je tudi t. i. maca v prahu (https://www.nutrisslim.com/bio-maca-v-prahu-250g, za katero ste marsikatero od vas zagotovo že slišali. Predvsem zato, ker je izredno učinkovito živilo, ki vpliva na naše počutje ter tudi delovanje.

Zdravilni učinki mace v prahu

Maca v prahu je sredstvo, ki ga pridobivajo iz rastline, ki se imenuje maca. Izhaja iz Andov, kjer so življenjske razmere izredno težke. Prav zato velja za izredno odporno rastlino, ki je cenjena predvsem zaradi svojega pozemnega dela, korenin. Pravijo ji tudi čudežna korenina. Že Inki so jo uporabljali za marsikaj, predvsem za povečanje moči in vzdržljivosti, ki sta bili pomembni predvsem v času bojev. Ta tradicija se je ohranila vse do današnjih časov in dandanes jo cenijo predvsem zato, ker vedo, da vpliva na trenutno počutje, ki ga lahko začutimo kmalu po prvem jemanju izdelka, ki je narejen iz te čudežne rastline.

Maca v prahu

Sušenje poteka na naraven način

Izdelek, ki so ga torej poimenovali maca v prahu, pa bo še bolj učinkovit, če bo izdelan iz rastline, ki bo uspevala na čim višji nadmorski višini. Izjemno zanimivo, kajneda? Obenem pa seveda logično. Prav tako pa je izjemnega in hkrati odločilnega pomena tudi to, da se mora maca sušiti na naraven način, torej na soncu, in sicer kar dva meseca.
Maca v prahu je potem pripravljena in lahko rečemo, da je namenjena prav vsem uporabnikom. Še posebej pa jo priporočajo vsem, ki jim primanjkuje energije in pa tudi spolne moči. V zadnjem času pa je prav tako izjemno priljubljena pri športnikih, tako pri ženskah kot tudi pri moških.


Vsako sredstvo, ki učinkovito vpliva na nas, pa je seveda omejeno s količino, ki jo smemo zaužiti čez dan. Tudi maca v prahu ima tako omejeno dnevno uporabo. Priporočena dnevna količina je namreč 1 sama čajna žlička, ki jo lahko vmešamo v različne sokove ali pa tudi v vodo.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja