nav-left cat-right
cat-right

Notranja vrata in cene

Če opremljate ali prenavljate stanovanje ali stanovanjski objekt, boste potrebovali tudi notranja vrata, ki so večinoma izdelana iz lesa. Notranja vrata lahko kupite v eni izmed trgovin s pohištvom ali pa jih naročite pri enem izmed mizarju, ki vam jih bo izdelal po naročilu. Za nakup notranjih vrat po naročilu vam svetujemo, da se obrnete na Mizarstvo Markelj ali Peternelj, ki imata že dolgoletne izkušnje na področju izdelave notranjih vrat in ostalega pohištva. Izdelujejo pa tudi drsna in mansardna vrata.

Notranja vrata, ki so izdelana po naročilu svetujemo predvsem tistim, ki boste potrebovali tudi vrata, ki niso standardnih dimenzij. Taka vrata se običajno nahajajo v bližini kolenčnih zidov, pod stopnicami ali pa v zelo majhnih prostorih. V takih prostorih, se zaradi nestandardnih pogojev mora oblika vrat prilagoditi glede na obliko stene, tako da so lahko notranja vrata nekoliko nižja, ožja ali pa imajo celo prečno postavljen zgornji podboj. Cene notranjih vrat izdelanih po naročilu so sicer nekaj višje ampak v tem primeru pač nimate druge rešitve.

Notranja vrata po meri lahko naročite oz. kupite tudi v primeru, da v trgovinah ne najdete vam primernih in všečnih vrat, pa naj bo to zaradi materialov, barve, zasteklitve, odpiranja ali opreme. Pri opremi notranjih vrat mislimo predvsem na zvočno, toplotno in požarno izolacijo ter na kljuko. Cena notranjih vrat pa je seveda odvisna tudi od tega.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja