nav-left cat-right
cat-right

Otroška oblačila po meri otrok

Vsi ki imamo otroke se vsakodnevno ukvarjamo z vprašanjem »kaj pa danes obleči našega malčka ali malčico?«. Tudi ko zjutraj otroku damo na izbiro par oblačil se ponavadi dogajanje konča tako, da bi si otrok kljub temu želel obleči nekaj drugega.

Kakor koli obrnemo so oblačila tista brez katerih enostavno ne gre. Naj si bodo otroku všeč ali ne brez njih v vrtec ali šolo ne more iti. So pa v končni fazi tudi med našimi najvišjimi stroški za otroka, saj je oblačila potrebno kupovati skoraj non stop, ker otroci zelo hitro rastejo in njihova garderoba je uporabna praktično samo za en letni čas.
Toda kaj mu ponuditi, da bi bil volk sit in koza cela? Tu pa vam lahko delno na pomoč priskoči otroška spletna trgovina Bimbo.si. Opazili smo namreč, da so v spletni trgovini Bimbo pred kratkim razširili svojo ponudbo tudi z zelo zanimivimi oblačili. Pod zanimivimi mislimo predvsem otroška oblačila za otroke po zelo zmernih cenah.

Ko otrok obleče svojega najljubšega junaka

Kdaj gre otrok najbolj ponosno v vrtec ali šolo? Takrat, ko ima nekaj novega in nadvse priljubljenega za pokazat. In zakaj ne bi bilo to kar oblačilo z njegovim najljubšim junakom?
Trenutno so zagotovo med najbolj priljubljenimi otroškimi oblačili tista z motivi iz Disneyjeve risanke Ledeno kraljestvo. Princeski Anno in Elso pozna že praktično ves svet in njihova priljubljenost le še raste. V teh prihajajočih spomladanskih dneh bo majica z dolgim rokavom že eno od tistih otroških oblačil, ki v garderobni omari pač ne sme manjkati. Pri Bimbu pa so na voljo tudi legice z motivi Frozen.

Najbolj in, še bolj kot Ledeno kraljestvo, pa so otroška oblačila z motivi iz ruske risanke Maša in medved. Nagajiva Maša, ki je vedno nasmejana in navihano nagaja medvedu to navihano pozitivno energijo preslika na vsakega, ki se ji približa. Razveselite otroka z majico iz Maše in kar odskakljal bo v vrtec.

11-otroska-oblacila

A niso popularni samo dekliški motivi. Za dečke se najdejo različne majice ter trenirke z motivi nesmrtnega Spidermana ali nepozabnih Ninja želv.

Večina otroških oblačil z motivi, ki jih ima v ponudbi Bimbo je izdelana iz potiskanega blaga brez nalepk, zato je obstojnost teh oblačil večja in tudi uporaba bo tako lahko daljša. Ker gre tu za ponudbo oblačil, ki bodo v prihajajočih mesecih najbolj aktualna smo lahko prepričani, da se bo ponudba v otroški trgovini Bimbo še povečala, kar nas še posebej veseli. Obiščite otroško trgovino Bimbo in izberite otroška oblačila tudi vi!

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja