nav-left cat-right
cat-right

Otroška svetila so tudi za večje otroke

Uporabna so v marsikaterem prostoru!

otroska-svetila

V dnevni sobi ali v otroški sobi, celo v kopalnici si lahko odslej omislite tudi otroška svetila, ki bodo zagotovo popestrila prostor. Celo v delavnicah in garažah, kjer ustvarjajo očkati, bodo otroci z veseljem preživeli več časa, če jim naredi čisto svoj čarobni kotiček, kjer se bodo lahko igrali, risali, barvali ali ustvarjali in vas vmes pustili, da v miru počnete kar pač morate ali kar si želite, denimo če imate kak hobi.

Danes dobite skoraj vse

Otroška svetila so nasploh popularna in če se spomnim starih časov, ko smo komaj prišli do kakšne luči, je danes v trgovinah vse skupaj zares zelo pisano. Karkoli si zaželite, si lahko kupite ali pa naročite preko spleta. Pravzaprav je samo še odvisno od tega s kako polno denarnico pridete in temu primerno veliko ali kvalitetno boste odnesli s seboj domov. Otroška svetila seveda niso primerna za v kuhinjo, ampak če imate v dnevni sobi kak kotiček, kjer se lahko otroci igrajo in v miru in na varnem preživljajo svoj prosti čas, bodo otroška svetila na tem mestu prišla še kako prav.

Tudi za v kopalnico

Prav tako so lahko primerna za v kopalnico, ki je pogosto zelo pisana, največkrat morska, seveda saj nas na morje spominja voda, ki teče v kopalnici. A redko kdo razmišlja, da bi tudi v ta prostor lahko dodal katero od lučk, ki bodo otrokom še posebej pri srcu. Otroška svetila so namreč zelo različna po svojih oblikah, velikostih in tudi namenu, tako da bo za kopalnico bolj primerna stropna lučka, medtem ko za pisalni mizo v otroški sobi ali v delovnem kabinetu prej kakšna namizna.

Kvaliteta pač nekaj stane

Vse te lučke so lično narejene, običajno imajo kak otroški motiv iz risank ali iz sveta živali, tako da se otrokom zdijo še posebej imenitne. V resnici se marsikateremu staršu otroška svetila ne zdijo najbolj pametna in ker morajo ustrezati določenim standardom imajo tudi svojo ceno, zato hitro pričnejo nagovarjati otroke s tistimi klasičnimi »saj to si že prerasel«, »bejž no, to je vendar za dojenčke«, »kako ti je lahko to še všeč« in podobno. V resnici se otroci veselijo takšnih lučk in tudi sobo ali kopalnico, še posebej če imate denimo dve in se v eni več zadržujejo otroci, bodo otroška svetila še posebej popestrila.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja