nav-left cat-right
cat-right

Yogi moto center Ljubljana

Ljubitelji motorjev so se že dobro navadili, da jim po motoristično opremo in rezervne dele za njihovega jeklenega konjička ni potrebno hoditi v tujino, saj so pri nas cene nižje kot v sosednjih državah, prav tako pa je na voljo velika izbira kakovostnih izdelkov. Marsikdo pozna motoristično trgovino Yogi iz Velenja, v kateri se že leta ustavljajo motoristi iz vse Slovenije, prav tako pa je priljubljena njihova spletna prodajalna, kjer je mogoče najti še več izdelkov.

Ker je Velenje za nekatere slovenske motoriste nekoliko odročno oziroma po zaslugi države še vedno ni ravno najbolje povezano z drugimi deli naše države, pa se lahko oglasite tudi v prestolnici in obiščete Yogi moto center Ljubljana BTC, ki se nahaja na Šmartinski cesti oziroma v prej omenjenem in bolj znanem kompleksu BTC. Tako bo vaš nakup še bolj priročen, zlasti kadar kupujete tiste izdelke, ki jih je potrebno pomeriti in otipati oziroma videti v živo.

Moto center Ljubljana

Yogijeva nova prodajalna oziroma moto center Ljubljana najdete v sklopu BTC, natančneje v dvorani 6, dostop do prodajalne pa je z zunanje strani stavbe. Vhod boste takoj opazili, saj boste motoristično opremo videli že v izložbi. In kaj vam nudijo v novi trgovini? Na voljo so čelade, oblačila, rokavice, obutev ter vse drugo, kar potrebujete za varno vožnjo. Ponujajo vam tudi vso dodatno opremo, pozabili pa niso tudi na dobro izbiro motociklov. Največji moto center pri nas je tako poskrbel za še eno prodajalno, ki je prava paša za oči, in v kateri bodo ljubitelji motociklov našli marsikaj, kar jim bo naredilo vožnjo z motorjem še prijetnejšo.

Kaj nudi Yogi?

Če so fizične prodajalne odlične predvsem za nakup osebne opreme in dodatkov, pa gotovo velja, da boste za nadomestne dele verjetno laže poskrbeli, če najprej nekoliko pobrskate po njihovi spletni prodajalni – še zlasti, če niste strokovnjak. V spletni trgovini vam nudijo akumulatorje, olja in maziva, alarmne naprave, orodje, vse potrebne dele za vzmetenje, zavore, verige in zobnike, tesnila, filtre …

Internetna prodaja nudi enostavno prebiranje lastnosti posameznih izdelkov, torej jih lahko med seboj primerjate tako po kakovosti kot po ceni, prav tako pa ugotovite, ali so primerni za vaš motor. Sicer pa se brez težav oglasite tudi v moto center Ljubljana ali v matično podjetje v Velenju, kjer vam bodo prodajalci odlično svetovali glede izbire – da boste kupili res del, ki je skladen z vašim motorjem, ki je primerne kvalitete, poleg tega pa ima tudi optimalno ceno.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja