nav-left cat-right
cat-right

Zakaj je izposoja avtomobila unikatno doživetje?

V zadnjem času postaja izposoja avtomobila pravi trend. Čedalje manj posameznikov ima v mestih lastne avtomobile, saj velik problem predstavlja neobstoj brezplačnih parkirnih mest. ker imajo vse lokacije v mestu na dosegu nekaj postaj s trolo ali vlakom, se čedalje manj mladih odloča za nakup avtomobila. V kolikor se odpravljajo na daljšo vožnjo, raje najamejo avtomobil. Dnevni strošek najema je namreč zanemarljiv v primerjavi s stroški parkiranja ali vzdrževanja lastnega vozila. Obenem je izposoja avtomobila odlično darilo tudi za rojstne dneve in obletnice.

Manj težav pri parkiranju

Danes postaja izposoja avtomobila čedalje pogostejša oblika transporta. Mladi si ne morejo privoščiti stroškov za nakup, vzdrževanje in parkiranje avtomobila v mestu. V zameno se tako raje poslužijo najema. Pri najemu dobijo odlično vzdrževano in servisirano vozilo, ki jim omogoča brezskrbno vožnjo kamorkoli po Sloveniji. Na ta način jim ni potrebno čakati ali prestopati med posameznimi javnimi prevozi. Sami se lahko odpravijo kamorkoli in kadarkoli želijo. Najem je možen že za 30 ali več EUR. Cena je odvisna od znamke in modela avtomobila, časa izposoje in vrste izbranega zavarovanja. Pred podpisom najemne pogodbe je priporočljivo, da se pozanimamo o vsebini zavarovalne police, saj imajo podjetja različno zavarovalno politiko.

najem avta za na morje

Ideja za darilo

V kolikor najbližji hrepenijo po vožnji točno določenega modela avtomobila, jim to sedaj lahko omogočite. Preprosto je izposoja avtomobila na voljo tudi v obliki darila. Najbližji tako dobijo unikatno priložnost za vožnjo znamk avtomobila BMW, Mini Cooper, Mercedes in podobno. Izberete jim lahko manjši avtomobil, terenec ali pa limuzino. Najamete lahko tudi vozila za poroke ali obletnice. Slavljenec se lahko okoli odpelje v najnovejših modelih ali pa v oldtimerju. Odločitev je popolnoma vaša. Izbrati je možno tudi večja vozila in enoprostorce za večje družine, kar omogoča dopustovanje vseh članov družine. Povečini so avtomobili stari leto ali še manj dni, kar pomeni, da so skoraj nerabljeni, zanesljivi in udobni za vse člane družine.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja