nav-left cat-right
cat-right

Zemono – nepremičnine po vaši meri

stanovanjeIščete stanovanje ali že dolgo sanjate o tem, da bi zgradili lastno hišo, za kar potrebuje stavbno oziroma zazidljivo parcelo? Zemono poskrbi za vse, vi pa boste morali poskrbeti le, da boste iz kupljene nepremičnine ali na parceli, ki jo boste izbrali, ustvarili dom po svojih željah in okusu.

Kakšen dom si pravzaprav sploh želite? Vsak ima neko svojo predstavo sanjskega doma. Pri tem pa je zelo pomembna sama lokacija in to, da je stavba postavljena na sončni parceli, saj je svetloba zelo pomembna, česar se vedno bolj zavedajo tudi arhitekti. Novejše stavbe imajo zato velika okna, bivalni prostori pa so obrnjeni proti jugu, jugovzhodu ali jugozahodu, saj tako tudi notranjost stanovanja ali hiše domi največ naravne svetlobe.

Če se odločate za nakup stanovanja, vam je gotovo pomembno, da je gradnja kvalitetna. Znano je, da so bili nekoč gradbeni materiali slabi, zato so tudi nekatera stanovanja v starejših blokih slabše kakovosti. Danes so standardi gradnje enostavno drugačni, kar vpliva tudi na to, koliko boste plačali stroškov za ogrevanje, kako vroče vam bo poleti v stanovanju, kako dobro tesnijo okna in podobno. Vse to je za udobno bivanje zelo pomembno, zato je takšne tehnične podrobnosti pred nakupom in vselitvijo v novo stanovanje zagotovo pametno poznati.

Še ena pomembna lastnost danes je zadostna količina parkirnih prostorov. V nekaterih strnjenih naseljih, ki so starejše gradnje, za to ni poskrbljeno, saj v času, ko so bili objekti zgrajeni, še ni bilo toliko avtomobilov, kot jih je danes, zato je parkirnih mest okoli stavb vedno premalo. Tisti, ki živijo tam, vam bodo znali povedati, kako neprijetno je, ko prideš domov in ne najdeš parkirišča za svoj avto. V primeru, da vas zanima nakup stanovanja v Vipavi, se obrnite na Zemono. Znali vam bodo svetovati in vam pomagati najti ustrezno stanovanje zase. Vaša naloga je le, da premislite o tem, kaj si želite!

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja